Denne hjemmeside bruger alene cookies, der er nødvendige til at levere information og funktionalitet. Du kan læse mere om herom i vores persondatapolitik her.

gallery1316 richtext1092

Familiemedlemmer kan leje Provstgården til ferie. Gården udlejes max til 10 personer! Og der må ikke holdes fester el. lign.

Hvis du er interesseret i at holde ferie på gården, kan du sende en email til henriettedehli@hotmail.com med dit fulde navn, email, mobilnummer samt dato for ophold.  Ledige datoer kan ses i kalenderen, gennem log in på besøgskalenderen via hængelåsen øverst på siden til højre. Password oplyses til familiemedlemmer via email.

Om behandling af dine personoplysninger henvises til Legatets persondatapolitik.

Ophold tildeles for hele sæsonen af et bestyrelsesmedlem for alle anmodninger modtaget inden 1. marts. Ophold sker i henhold til besøgsreglement.

 

I stuehuset er i underetagen entre, en større og en mindre opholdsstue, begge med brændeovn/pejs, samt køkken. Ovenpå er to soveværelser, bad/toilet.

I staldbygningen er der to soveværelser ovenpå; i stueetagen er bad/toilet samt bryggers med vaskemaskine/tørretumbler, opbevaringsrum og værksted, samt i øvrigt de tidligere heste-, ko- og svinestaldrum, som i dag anvendes til opbevaring af cykler, havemøbler og andet.

Alle soveværelser er dobbeltværelser (heraf to med ekstra enkeltseng), og der er dyner/tæpper/puder.  Sengetøj/håndklæder skal medbringes. Der er tillige 2 weekend-babysenge samt 2 høje stole.

I køkkenet er der elkomfur, emhætte, køle-/fryseskab, opvaskemaskine og mikrobølgeovn samt alt køkkengrej og service. Der er elvarme i alle rum. Der er et mindre tv, netadgang og fastnettelefon (mobildækningen er ikke så god).

I ladebygningen er der garage samt brænderum og opbevaringsrum for forpagteren.

Der er lidt cykler med barnesæder samt flere barne- og juniorcykler (+ lidt cykelværktøj), sandkasse og forskellige spil o.l. Der er en petanquebane bag stalden, som af og til bør jævnes med en tromle, som forefindes i stalden. Havemøbler står i stalden. Hynder skal tages ind om natten, og stole skal sættes tilbage i boksen i stalden ved afrejse.

Cyklerne står parkeret i stalden i de to spiltove, der tidligere var hjemsted for gårdens to heste, Otto og Lotte. Cyklerne passes af dem, der er på Provstgården. Det betyder, at de skal afleveres i ordentlig stand ved hver afrejse: De skal aftørres efter brug og af og til have en dråbe olie. Hvis en cykel punkterer under ens brug, så skal man lappe den (der er lappegrej)

Grundlæggende er meningen, at de, som er på gården, tager lidt fat, som var det deres eget: Generer ukrudtet, så kan man fjerne det, går en pære, så sæt en ny i, og er en cykel punkteret, så lap den.

Der er ingen grill, og der må ikke bruges grill eller tændes åben ild på området.

 

Gården har eget vandværk og afløb til septiktank/sivebrønd.

 

Ud over plantagen holder Hedeselskabet området omkring gården med græsslåning etc.

 

Man skal ikke langt fra gården, før man er i det dejligste terræn med de mest naturskønne traveture, man kan tænke sig. Vores område indgår i den nyetablerede Nationalpark Mols Bjerge.